Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Nov 2023 20

Sprememba prometnega režima v delu Ulice Viktorja Kejžarja

Sprememba prometnega režima v delu Ulice Viktorja Kejžarja Vir: Google map

Rekonstrukcija dela ceste Ulice Viktorja Kejžarja od stavbe TVD Partizana do križišča z Delavsko Ulico in del Delavske ulice od omenjenega križišča proti krožnemu križišču je končana.

V sklopu rekonstrukcije smo prenovili tudi križišče Delavske ulice in Ulice Viktorja Kejžarja. To pomeni, da sta v delu ceste od križišča proti vzhodu oz. proti križišču z Ulico bratov Rupar, v dolžini nekaj metrov že zgrajena pločnika na obeh straneh ceste. Tudi po rekonstrukciji celotne Ulice Viktorja Kejžarja bosta pločnika na obeh straneh prenovljena in tudi posodobljena v skladu z veljavnimi standardi, pomeni da bosta širša.

Posledično je preostala vozna širina ceste v tem delu enostavno preozka za dvosmerni promet. Spremenjen je prometni režim iz dvosmernega v enosmerni promet v delu Ulice Viktorja Kejžarja od križišča z Ulico bratov Rupar do križišča za Delavsko ulico. Dovoljen je le promet v eno smer in sicer proti križišču z Delavsko ulico. Žal opažamo, da nekateri posamezniki še vedno vozijo v napačno smer. V prihodnjih dneh bodo redarji občasno prisotni v območju in voznike opozarjali na spremembo prometne ureditve.

Read 311 times Last modified on Monday, 20 November 2023 09:12

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave