Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Jun 2024 28

Aktualna obvestila JEKO o oskrbi s pitno vodo

Aktualna obvestila komunalnega podjetja JEKO o oskrbi s pitno vodo.

Vir: www.jeko.si.


[28. 6. 2024] - Motena oz. prekinjena dobava pitne vode na vodovodnem omrežju Planina pod Golico in Prihodi

S podjetja JEKO d. o. o. vas obveščajo, da je danes zaradi interventne odprave okvare na vodovodnem omrežju Planina pod Golico in Prihodi,  motena oz. prekinjena dobava pitne vode. Okvaro bomo odpravili v čim krajšem času. 

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani www.jeko.si. Prosijo za razumevanje. Priporočajo, da pred ponovno uporabo spirate interno vodovodno napeljavo.


[28. 6. 2024] - Motena oz. prekinjena dobava pitne vode na vodovodnem sistemu Peričnik/Završnica

S podjetja JEKO d. o. o. vas obveščajo o moteni oziroma prekinjeni oskrbi s pitno vodo zaradi rednih vzdrževalnih del na območju mešanega sistema Peričnik/Završnica iz VH Šporn. Oskrba bo motena jutri, 28. 6. 2024 od 10.00 do predvidoma 13.00 ure.

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani www.jeko.si. Priporočajo, da pred ponovno uporabo spirate interno vodovodno napeljavo.


[20. 6. 2024]

Občane obveščajo, da bo danes, 20. 6. 2024 zaradi sanacije vodovodne okvare popolna zapora ceste na Golico od hišne številke 6 do 12. Popolna zapora ceste bo od 22:00 ure do jutranjih ur.


[20. 6. 2024] -  Motena oz. prekinjena dobava pitne vode na vodovodnem sistemu Planina pod Golico

Iz javnega komunalnega podjetja JEKO d. o. o. vas obveščajo, da bo danes zaradi intervencijske odprave okvare na vodovodnem omrežju, motena oziroma prekinjena dobava pitne vode na  naslovu Cena na Golico: hišne številke 6,7,8,9,10,10a,10b,10c,11,12,13,14,15,16.

Okvaro bodo odpravili v najkrajšem možnem času.

Priporočajo, da pred ponovno uporabo spirate interno vodovodno napeljavo. Zahvaljujejo se vam za razumevanje!


[18. 6. 2024] -  Preklic prekuhavanja pitne vode iz vodovodnega sistema Peričnik / Planina pod Golico

Z dnem 18. 6. 2024 podjetje JEKO d. o. o. preklicuje prekuhavanje pitne vode za uporabnike, ki se oskrbujejo iz vodovodnega sistema Peričnik/Planina pod Golico.

Na podlagi prejetih poročil o analizah vzorcev vode je bilo ugotovljeno, da so vsi vzorci skladni z uredbo o pitni vodi. Dodatne informacije so na voljo na spletni strani www.jeko.si.


[18. 6. 2024] - Motena oz. prekinjena dobava pitne vode na vodovodnem sistemu Peričnik

S podjetja JEKO d. o. o. vas obveščajo, da bo danes, 18. 6. 2024 zaradi intervencijske odprave okvare na vodovodnem sistemu Peričnik motena oz. prekinjena oskrba s pitno vodo. Okvaro bodo odpravili v najkrajšem možnem času.

Priporočajo, da pred ponovno uporabo spirate interno vodovodno napeljavo. Zahvaljujejo se vam za razumevanje!


[12. 6. 2024] - Prekuhavanje vode v Planini pod Golico

Iz javnega komunalnega podjetja JEKO, d. o. o. obveščajo občane Jesenic, ki se oskrbujejo iz vodovodnega sistema Planina pod Golico, da je dne, 12. 6. 2024 zaradi obilnih padavin voda motna in jo je potrebno pred uporabo v prehranske namene preventivno prekuhavati na območju Planine pod Golico, Prihodov in Žerjavca.

Priporočajo, da voda vre vsaj 3 minute. Ukrep velja do preklica. Zaradi povišane motnosti se je dezinfekcija začasno ustavila. Zahvaljujejo se vam za razumevanje.


[12. 6. 2024] - Motena oz. prekinjena oskrba s pitno vodo na območju vodovodnega sistema Peričnik

S podjetja JEKO d. o. o. vas obveščajo o moteni, oziroma prekinjeni oskrbi s pitno vodo na območju vodovodnega sistema Peričnik (Hrušica, C.1. maja, C.C.Tavčarja, C.F.Prešerna, C.m.Tita, C.revolucije, Cesta na Golico, Fužinska, Čopova, Ilirska, Janševa, Kosova, Kurilniška, Ledarska,. Log I. Krivca, Medvedova, Mencingerjeva, Murova, Pod gozdom, Pod Mirco, Podkočna, Razgledna, Ukova, Skladiščna, Spodnji plavž, Ulica h. Verdnika, Ul. M. Roglja, Ul. S. Bokala, Zgornji plavž), zaradi del v sklopu projekta Peričnik (montaža regulacijskega ventila), katerih izvajalec je HIP PLUS d.o.o.

Oskrba bo motena jutri, 12. 6. 2024 od 9.00 ure do poznih popoldanskih ur.

Priporočajo, da pred ponovno uporabo spirate interno vodovodno napeljavo. Dodatne informacije so na voljo na spletni strani www.jeko.si. Zahvaljujejo se za razumevanje.

Read 455 times Last modified on Friday, 28 June 2024 22:12

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave