Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Mar 2013 20

Razvojno usmerjen doktorski študij računalništva in informatike

Cilj doktorskega študija računalništva in informatike na Fakulteti za računalništvo in informatiko je študente spodbuditi k inovativnem razmišljanju. Omogoča razvojno-raziskovalno delo v akademski sferi in zahtevnejši razvoj v visokotehnološki industriji ter inovativnih visokotehnoloških podjetjih.

Doktorski študij ponuja:

  • program v angleškem jeziku,
  • velik poudarek na raziskovalni dejavnosti (predavanja in vaje v prvem letu ter poudarek na raziskovanju v nadaljevanju),
  • sodelovanje na mednarodni ravni z akademskimi partnerji.

V študijskem letu 2013/2014 so razpisana tudi mesta za doktorske študente-asistente, s katerim si študentje lahko omogočijo brezplačen študij.

Z informacijami o študiju in štipendijah vas bomo seznanili na informativnem dnevu, ki bo v sredo 17. aprila 2013 ob 16. uri v predavalnici PR 2 na Fakulteti za računalništvo in informatiko, Tržaška cesta 25, Ljubljana.

Več o študiju si lahko preberete na naši spletni strani.

Razpis za doktorski študij 2013/2014 je objavljen tukaj.

Rok za prijave na študij za študijsko leto 2013/14 je 30. avgust 2013.

Za dodatne informacije o vpisu smo vam na razpolago v študentskem referatu Fakultete za računalništvo in informatiko preko elektronske pošte, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Read 3724 times Last modified on Wednesday, 20 March 2013 10:49

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave