Skok na osrednjo vsebino

Novice

jul  2023 05

S kolesom po mestu

Poleti se po mestu lahko odpravite s kolesi.

Na Jesenicah vam je na voljo JeseNICE bikes, ki je del mreže Gorenjska.bike, ki je avtomatiziran kolesarski sistem na območju občin Cerklje na Gorenjskem, Jesenice, Naklo, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Bled in na območju Mestne občine Kranj.

V sistemu je več kot 59 postaj, na razpolago pa več kot 351 koles. Za uporabo je potrebna registracija v sistem ali preko spletne strani Gorenjska.bike ali preko aplikacije za pametne telefone MOBILN.SI.

Uporabniki si kolo lahko izposodijo oz. vrnejo na katerikoli postaji sistema Gorenjska.bike.

Uporabniki lahko izbirajo med več paketi, cene posameznih paketov pase gibljejo od 3 EUR do 25 EUR. Cenik je objavljen na spletni strani.

Uporabnikom in uporabnicam JeseNICE bikes se zahvaljujemo za pravilno rabo in lepo ravnanje s kolesi. Če bomo ravnali skrbno in dobro, bomo lahko storitev koristili in tako poskrbeli za bolj trajnostno premikanje po mestu in med občinami, kjer je vpeljan sistem souporabe koles. Če želimo, da sistem deluje dobro, moramo vsi skupaj poskrbeti za to, da do neljubih situacij in dogodkov ne bo prihajalo. Pazimo na kolesa in z njimi lepo ravnajmo.
Pravila souporabe koles najdemo na spletni strani Gorenjska.bike.

Prebrano 203 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 03 julij 2023 19:34

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave