Skok na osrednjo vsebino

Novice

jul  2023 27

Iz ZD Jesenice obveščajo: Anketa o zadovoljstvu pacientov z uvedenimi novostmi

V Zdravstvenem domu Jesenice so v letošnjem letu uvedli več novosti – Zdravstveno administrativni center, spletno aplikacijo doZdravnika, možnost prevzema napotnic in naročilnic pri Informatorju.

Ali pacienti poznajo novosti in kako jih sprejemajo, želijo preveriti s kratko anketo. Ta je dostopna na spletni strani ZD Jesenice, v tiskani obliki pa v ambulantah družinske medicine ter pri Informatorju v ZD.

»V Zdravstvenem domu Jesenice stalno sledimo strokovnemu napredku in skrbimo za nudenje kakovostnih storitev. Uporabniki zdravstvenih storitev nam pri tem pomagajo in nas s svojimi potrebami usmerjajo. Zato jih prosimo, če si vzamejo nekaj minut, in na spletni strani ZD Jesenice izpolnijo kratko anketo, na podlagi katere bomo dobili povratne informacije o njihovih izkušnjah pri obisku našega zdravstvenega doma. Želimo izvedeti, ali je z uvedenimi novostmi lažja oz. boljša dostopnost do ambulante družinske medicine ter kako naklonjeni so digitalnim spremembam,«

pojasnjuje direktorica ZD Jesenice Maja Robič.

Rezultati ankete in njihova analiza bodo zaposlenim v ZD Jesenice v pomoč pri izboljšanju delovnih procesov, dostopnosti do zdravstvenih storitev in/ali potrditvi kvalitetno opravljenega dela.

Za sodelovanje v anketi se vsem že vnaprej zahvaljujejo.

 

Anketa je dostopna TUKAJ.

Prebrano 331 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 31 julij 2023 14:39

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave