Skok na osrednjo vsebino

Novice

mar  2024 18

Tradicionalni in pestro na Jožefovem sejmu

Tradicionalni in pestro na Jožefovem sejmu Foto: Janko Rabič

Jožefov sejem na Stari Savi na Jesenicah, ki se je odprl v soboto, 16. marca, in bo trajal do jutri, 19. marca, je letos pomembno obogatil prireditve in druge dogodke ob prazniku občine Jesenice. Na odprtju je direktorica občinske uprave Občine Jesenice mag. Vera Djurić Drozdek zaželela vsem razstavljavcem uspešno izvedbo sejemske dejavnosti, za vedrejše razpoloženje pa je z ubranimi zvoki poskrbel Pihalni orkester Jesenice – Kranjska Gora.

Petintrideset razstavljavcev na sejmu predstavlja širok nabor izdelkov za vsakdanjo rabo. Veliko je ponudbe pred bližnjimi velikonočnimi prazniki, pestra je izbira tekstilnih izdelkov in obutve, ribniške suhe robe, nekaj je izdelkov domače obrti in spominkov. Marsikdo pogreša ponudbo drevesnic in sadik ter vsega, kar sodi spomladi na vrt.

Vedno so med razstavljavci dobrodošli tudi predstavniki Društva za delo z mladimi v stiski Žarek Jesenice. Na sejmu sodelujejo že 20 let. Tudi tokrat imajo na stojnici lesene in druge izdelke iz skupnosti komuna in iz dnevnega centra na Jesenicah.

Organizatorji so za popestritev sejemskih dni poskrbeli z glasbenim programom, otroci uživajo v zabaviščnem parku.

Prebrano 375 krat Nazadnje urejano na torek, 19 marec 2024 09:40

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave