Skok na osrednjo vsebino

Novice

maj 2013 16

Poročilo o tekmovanju Kaj veš o prometu?

V petek, 10.5.2013, je na Osnovni šoli Toneta Čufarja potekalo medobčinsko tekmovanje "Kaj veš o prometu?", ki ga je organiziral Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Jesenice, v sodelovanju z Osnovno šolo Toneta Čufarja Jesenice. Tekmovanje je ena izmed tradicionalnih preventivnih akcij za kolesarje, ki se začne v osnovnih šolah ter poteka vse do državne ravni. Na tekmovanju so sodelovali učenci od 5. do 9. razreda in sicer iz OŠ 16. decembra Mojstrana, OŠ Josipa Vandota Kranjska Gora, OŠ Koroška Bela, OŠ Prežihovega Voranca in iz OŠ Toneta Čufarja Jesenice. Tekmovalci so se pomerili v poznavanju cestno prometnih predpisov, vožnji po mestnih cestah in spretnostni vožnji na poligonu. Tekmovanje smo zaključili z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo nagrad. Prvi trije posamezniki so prejeli zlato, srebrno oz. bronasto odličje. Poleg odličij so vsi tekmovalci prejeli praktične nagrade, ki so jih podarili sponzorji PALISADA d.o.o. Jesenice, ALPETOUR POTOVALNA AGENCIJA d.d. Jesenice, ZAJŠEK d.o.o. Mojstrana in INTEGRAL AVTO d.o.o. Jesenice. Za nemoten in varen potek tekmovanja so poskrbeli prostovoljci, člani odbora SPV-ja, policisti, redarji ter predstavniki osnovnih šol.

Rezultati tekmovanja:

  1. mesto – Jan Debelak,
  2. mesto – Adžović Adi,
  3. mesto – Pivać Dino.

Prvi trije tekmovalci so iz Osnovne šole Toneta Čufarja na Jesenicah.

Najboljši tekmovalec Jan Debelak se bo udeležil državnega tekmovanja »KAJ VEŠ O PROMETU?«, ki  bo potekalo 1.6.2013 v Ljubljani.

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Jesenice se zahvaljuje vsem, ki ste pomagali pri organizaciji in izvedbi tekmovanja ter vsem sponzorjem!

Prebrano 3269 krat Nazadnje urejano na četrtek, 23 maj 2013 09:17

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave