Skok na osrednjo vsebino

Novice

apr  2014 09

Vabilo: Humanitarni derbi hokejskih veteranov in sprejem jeseniških olimpijcev

V torek, 15. 4. 2014, ob 18.00 Športna dvorana Podmežakla gosti povratni humanitarni derbi hokejskih veteranov rivalnih moštev Jesenic in Olimpije. Dogodek organizira Fundacija Jakec in čarobna lučka, ustanova za pomoč otrokom s cerebralno paralizo v sodelovanju s hokejskimi veterani, Hokejsko zvezo Slovenije in Občino Jesenice. Dogodek, ki je bil v Ljubljani izjemno uspešen, želimo ponoviti tudi na Jesenicah.

Športno dogajanje bo začinjeno s humorjem voditeljev Jureta Mastnaka in Tadeja Briclja, obiskovalce pa bodo dodobra razgreli še navijaška skupina Ice Ladies, Teater Ponorelii s svojim ognjenim šovom, člani Drsalnega kluba Jesenice, Hišni ansambel Avsenik, Folklorna skupina Julijana in igralska zasedba Gledališča Toneta Čufarja Jesenice. Vstopnice po ceni 6 eur so na voljo na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Pošte Slovenije in na prodajnih mestih Eventima, večji del izkupička pa bo namenjen enoletni Jeseničanki Tii z motnjami v razvoju.

Humanitarni dogodek se bo zaključil s sprejemom (pretežno) jeseniških olimpijcev, torej smučarke Maruše Ferk ter celotne slovenske hokejske reprezentance, ki bo le nekaj ur po sprejemu odpotovala na svetovno prvenstvo v Južno Korejo. Vstop na zadnji del dogodka, torej sprejem olimpijcev je prost in ni pogojen z nakupom vstopnice za predhodni hokejski derbi.

Vljudno vabljeni!

 

Prebrano 3141 krat Nazadnje urejano na sreda, 23 marec 2016 23:00

Mediji

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave