Skok na osrednjo vsebino

Novice

nov  2014 03

Na Občini Jesenice potekalo srečanje podjetnikov v sklopu projekta Mravlja

Srečanje podjetnikov "Mravlja" Srečanje podjetnikov "Mravlja" Občina Jesenice

Na Občini Jesenice so se v začetku tedna zbrali podjetniki iz različnih panog, ki so bili povabljeni s strani Občine Jesenice in snovalcev projekta Mravlja, podjetja MBA Holding.

Projekt Mravlja je slovenski projekt, katerega namen je povezati podjetja in pripomoči h pozitivnim spremembam in ustvarjanju boljšega poslovnega okolja v Sloveniji in regiji. Njihov cilj je v dveh letih obiskati vseh 212 slovenskih občin in stopiti v kontakt z lokalnimi podjetji in podjetniki, se z njimi podrobneje spoznati in jim predstaviti možnosti za uresničitev novih poslovnih zamisli. Prvi korak so skupinske delavnice, kakršna je bila organizirana na Občini Jesenice, kjer podjetjem ponudijo brezplačno pomoč, v drugem koraku pa se lahko podjetje odloči za posamično svetovanje, ob podpori mentorja pa jim v sklopu projekta Mravlja naredijo hitro analizo podjetja in pripravijo poročilo s konkretnimi smernicami za nadaljnje ukrepe.

Sestanka se je na Občini Jesenice udeležilo 12 predstavnikov manjših in srednje velikih podjetij, med drugim predstavniki podjetja L-plan (specializirano za preglede in servise naprav in opreme pod tlakom), Plastkom (predeluje odpadne sveče), Enos (proizvaja elektriko in energijo), samostojna podjetnica Alenka Dovžan (restavracija in catering), samostojni podjetnik Boštjan Jevnik (ukvarja se s konstruiranjem laboratorijske opreme za elektroindustrijo, razvil je tudi neuničljivo pisalo iz titana) in drugi.

Prebrano 1895 krat Nazadnje urejano na sreda, 23 marec 2016 22:41

Mediji

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave