Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

mar  2015 05

Konec tedna se lahko razvajate v mestu

Občina Jesenice bo konec tega tedna s promocijsko akcijo »Razvajaj se v mestu« s pomočjo več kot dvajsetih partnerjev, med katerimi so jeseniški javni zavodi, obrtniki, trgovski in gostinski lokali, na Jesenicah obeležila svetovni dan žena na zanimiv in pester način.

V mestu se tako ta konec tedna obeta zanimivo dogajanje, med različno ponudbo pa bo lahko vsak našel nekaj zase. Vabilu za sodelovanje v promocijski akciji se je pridružilo več kot 20 jeseniških ponudnikov različnih storitev, s pomočjo katerih si boste dame lahko po ugodnih cenah privoščile vse od frizerskih in kozmetičnih storitev, masaž, športnih prireditev, nakita, oblačil, fotografij, grafičnih storitev in gostinske ponudbe, ali se brezplačno odpravile na plezanje, drsanje, kegljanje, zumbo, akrojogo, različna svetovanja, delavnice itd. V soboto ob 20. uri se lahko s svojimi spremljevalci odpravite tudi v dvorano OŠ Toneta Čufarja Jesenice na zabavno–plesni večer s skupino Šexpir, kjer vas čaka še dodatno presenečenje.

Več o konkretni ponudbi in ponudnikih najdete na naslednji povezavi: http://www.jesenice.si/razvajaj-se-v-mestu

Akcija »Razvajaj se v mestu« je sicer skupni dogodek osmih občin (Jesenice, Velenje, Celje, Koper, Kranj, Ljubljana, Naklo in Krško), ki so se združile z namenom spodbuditve drobnega gospodarstva v mestnih jedrih. Glavno izhodišče povezovanja občin je k razvoju spodbuditi drobno gospodarstvo v mestnih jedrih in posledično v samih mestnih jedrih doseči partnersko povezovanje s krajem neposredno povezanih ponudnikov, oblikovanje, promocijo in trženje skupnih konkurenčnih paketov, ki obogatijo tako ponudbo posamezne organizacije kot samega kraja. Promocijsko akcijo so na začetku tega tedna predstavniki sodelujočih občin predstavili tudi na novinarski konferenci v Ljubljani (obvestilo za javnost objavljamo v priponki), kjer so tudi razkrili, da je to prvi skupni dogodek občin v letošnjem letu, sledita pa še dva – otroški festival v mesecu septembru in skupni prižig luči v vseh sodelujočih občinah na prvo adventno nedeljo.

Prebrano 1772 krat Nazadnje urejano na sreda, 23 marec 2016 21:25

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave