Obvestila za javnost

okt 2015 29

Vabilo predstavnikom medijev na novinarsko konferenco ob zaključku projekta GORKI

Spoštovani novinarji in predstavniki medijev,

ob koncu letošnjega leta se zaključuje projekt Odvajanje in čiščenje odpadnih voda v porečju zgornje Save in na območju Kranjskega in Sorškega polja – I. sklop (na kratko: projekt GORKI), v okviru katerega so občine Radovljica, Žirovnica, Jesenice in Bohinj skupaj zgradile več kot 30 kilometrov novih kanalizacijskih vodov, nadgradile in rekonstruirale obstoječo ter zgradile novo čistilno napravo. Skupna vrednost projekta v vseh štirih občinah znaša čez 15 milijonov evrov (brez DDV), sofinancirali pa so ga Kohezijski sklad EU, Ministrstvo RS za okolje in prostor in sodelujoče občine.

Ob zaključku projekta vas vabimo na skupno novinarsko konferenco, ki bo v sredo, 4. 11. 2015, ob 13. uri v Kolpernu na Stari Savi. Podprojekte posameznih sodelujočih občih vam bodo predstavili župan občine Jesenice Tomaž Tom Mencinger, župan občine Bohinj Franc Kramar, župan občine Radovljica Ciril Globočnik in župan občine Žirovnica Leopold Pogačar. Vabilo prilagamo v priponki.

Po zaključku novinarske konference vas vabimo tudi na voden ogled Centralne čistilne naprave Jesenice z začetkom ob 14. uri, ki mu bo sledilo še uradno odprtje le-te in kanalizacije Podmežakla z začetkom ob 14.30. Tudi vabilo na odprtje prilagamo v priponki.

Zaradi lažje organizacije samega ogleda čistilne naprave vas vljudno prosimo, da vašo prisotnost na novinarski konferenci in/ali na ogledu čistilne naprave potrdite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma na telefonsko številko(04) 586 92 34 do torka, 3. 11. 2015.

Prebrano 1181 krat Nazadnje urejano na petek, 30 oktober 2015 19:42

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave