Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

mar  2016 03

Poročilo z 10. redne seje KS Plavž

 

Svet KS Plavž se je v začetku marca sestal prvič letos, in sicer na svoji 10. redni seji. Osrednja točka dnevnega reda je bila obravnava poročilo o opravljenih aktivnostih v KS v letu 2015. Svet ugotavlja, da so potekale aktivnosti po programu in v okviru razpoložljivih sredstev.

V nadaljevanju so se člani sveta dogovorili o aktivnostih, ki jih bodo izvedli v naslednjih dveh mesecih, in sicer bo KS Plavž 23. 3. 2016 skupaj z Društvom bolnikov z osteoporozo organizirala ultrazvočno merjenje kostne gostote na petnici, 16. 4. 2016 pa se bodo priključili čistilni akciji, ki bo tisti dan potekala po vseh krajevnih skupnostih.

Člani sveta so se na seji seznanili z rezultati skupnega sestanka v zvezi z problematiko Hotela Pošta, katerega so se udeležili lastniki, župan in predstavniki KS ter občine in kjer je bil dosežen dogovor o sanaciji stanja, ki moti krajane. 

Obravnavali in sprejeli so zaključni račun KS Plavž za leto 2015 in finančni plan za leto 2016 ter enega od članov Sveta pooblastili, da problematiko ureditve parkiranja pred slaščičarno Metuljček, ki ne bo motil prehoda mimoidočih, predstavi na seji Sveta za varstvo in vzgojo v cestnem prometu.

Svet je obravnaval tudi Poročilo o izvedenih delih na področju javne razsvetljave in plan za leto 2016. Člani sveta ugotavljajo, da prihaja do prepogostih okvar javne razsvetljave na istem mestu in predlagajo strokovnim službam, naj preverijo kvaliteto zamenjanega materiala. Na koncu so se člani Sveta seznanili še z informacijo v zvezi z ažuriranjem Pogodbe za najem vrtičkov ter ceno za najem kvadratnega metra vrta, ki letos znaša 0,40 €.

Prebrano 1740 krat Nazadnje urejano na sreda, 23 marec 2016 21:17

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave