Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

feb  2018 14

Poročilo z 22. redne seje Sveta KS Plavž

Svet KS Plavž se je dne 13.2.2018 letos prvič sestal na svoji 22. redni seji. Uvodoma je ugotovil, da je zaradi smrti ostal brez člana Harej Miroslava in sprejel tudi sklep, da ne bo pričel s postopkom za nadomestne volitve.

Osrednja točka dnevnega reda je bila Poročilo o aktivnostih krajevne skupnosti Plavž  za leto 2017. Svet ugotavlja, da je bilo v letu 2017 opravljenih kar veliko aktivnosti, od stalnih akcij (organiziranje srečanja starejših krajanov, akcija ocvetličevanja, praznovanje krajevnega praznika, ipd) do aktivnosti na področju preventivnih dejavnosti (meritve krvnega sladkorja, holesterola, krvnega pritiska in kostne gostote). Na področju komunalne dejavnosti so se izvajala redna vzdrževalna dela in sanacija opornih zidov na Murovi. Pričela so se tudi dela na ureditvi otroških igrišč na Plavžu (otroško igrišče PIKA). Na vse pobude in vprašanja smo pridobili ustrezne odgovore strokovnih služb. Poročilo o aktivnostih v KS za leto 2017 se objavi na spletni strani Občine Jesenice – Krajevne skupnosti Plavž.

Člani sveta so se seznanili z informacijo o zaključnem računu KS za leto 2017.

Dogovorili so se tudi o ogledu vrtičkov na »bivšem smetišču«, kjer bo potrebno urediti stanje glede na pogodbene obveznosti (nekontrolirana postavitev objektov na vrtičkih).

Dogovorili so se tudi, da bodo v mesecu marcu organizirali brezplačne meritve kostne gostote.

Podana je bila pobuda, da se strokovno službo občine zaprosi za informacijo o aktivnostih, ki potekajo v zvezi z sanacijo smradu iz deponije Mala Mežakla.

Prebrano 1758 krat Nazadnje urejano na četrtek, 15 februar 2018 10:18

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave