Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

jun  2020 26

Začetek izgradnje komunalne infrastrukture v naselju Lipce

V prvi polovici meseca julija bo izvajalec del, podjetje VGP d.d., pričel z izgradnjo komunalne infrastrukture v naselju Lipce. Dela se bodo predvidoma izvajala do konca decembra 2020. Poleg izgradnje kanalizacije za odpadno vodo, s katero bo omogočena priključitev na javno kanalizacijsko omrežje za objekte v naselju Lipce, bo zgrajen tudi povezovalni kanal z razbremenilnikom in cevnim zadrževalnim bazenom, preko katerega bodo na čistilno napravo Jesenice speljane odpadne vode z Blejske Dobrave.

Predvidena je torej izgradnja kanalizacije (s črpališčem, tlačnim vodom, NN elektro priključkom, razbremenilnikom in zadrževalnim bazenom), delna obnova vodovoda, obnova cestišča z izgradnjo dveh ponikovalnih vrtin za odvajanje meteornih vod, obnova cestne razsvetljave in rekonstrukcija križišča h kampu Perun, ki se bo izvedla najprej.

Na omenjenem območju so v času trajanja del predvidene delne in popolne zapore cestišča. Izvajalec gradbenih del bo zagotavljal peš dostop do stanovanjskih objektov, in, v kolikor bo to mogoče, tudi dostop z avtomobilom. V času gradnje bo moten oziroma onemogočen promet na obravnavanem območju. Za razumevanje in za upoštevanje prometne ter ostale signalizacije na gradbišču se že vnaprej zahvaljujemo.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na tel. št. 04 5869 222 (kontaktna oseba Andrej Babič) ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Prebrano 1267 krat Nazadnje urejano na petek, 26 junij 2020 15:04

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave