Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

jul  2023 03

Pospravljeno zemljišče Slovenskih železnic na Kurilniški ulici

Na 5. seji Občinskega sveta Občine Jesenice je Občina Jesenice na pobudo svetnice GS, ge. Feride Klinar, v zvezi z nedovoljenim odlaganjem smeti na območju Kurilniške ulice v bližini Centralen postavljalnice - CP, le-to posredovala lastniku zemljišča, Slovenskim železnicam. Slovenske železnice so odlagališče pospravile in uredile. V izogib morebitnim nadaljnjim slabim praksam v zvezi z nedovoljenim odlaganjem smeti in posledično tudi sankcijam v zvezi s tem, vam posredujemo odgovor, ki smo ga prejeli od Slovenskih železnic.

Upamo, da bodo občani in občanke upoštevali navedena dejstva ter trud lastnika in tudi v bodoče zgledno skrbeli za urejeno okolje, saj je le-to odraz naših navad in osebne kulture.

"Spoštovani,
 
na vašo pobudo 5. redne seje Občinskega sveta občine Jesenice, številka 69, vas obveščamo, da smo kot lastnik zemljišča parc. št. 1403/27, k.o. Jesenice, naročili ter izvedli, ukrenili vse aktivnosti za odstranitev vseh nakopičenih kosovnih, gradbenih odpadkov, smeti, ki so jih meščani oziroma krajani odlagali na naše zemljišče in s tem kazili podobo svoje čiste Krajevne skupnosti oziroma kazili podobo mesta Jesenice.
 
Hkrati vas obveščamo, da je ob odstranitev vse navlake, ki jo nismo ustvarili mi kot lastnik zemljišča, nastal visok strošek. V primeru, da se bo zadeva ponovila pa apeliramo na vas, da krajane in meščane o pravilnem odlaganju kosovnih odpadkov tudi pisno opozorite, saj v bodoče ne bomo več krili teh stroškov.  
 
V prilogah elektronskega sporočila vam posredujemo fotografije zemljišča parc. št. 1403/27, k.o. Jesenice prej in po opravljenih vseh aktivnostih."
 
S spoštovanjem!

Prebrano 284 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 03 julij 2023 19:30

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave