Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

okt 2023 20

Kontaktni telefonski številki za javljanje zaznave neprijetnih vonjav iz odlagališča in CERO Mala Mežakla

Podjetje Ekogor, d.o.o. in Javno komunalno podjetje JEKO d.o.o., Jesenice imata v okviru izvajanja dejavnosti definirane potencialne vire emisij snovi v zrak, ki so zapisani v okoljevarstvenem dovoljenju.

Posamezno okoljevarstveno dovoljenje predpisuje tudi ukrepe za obvladovanje virov emisij snovi v zrak, ki jih mora izvajati upravljavec. Obe podjetji se aktivno trudita preprečevati nastajanje, kot tudi odpravljanje morebitnih emisij v zrak.

Z namenom še natančnejšega ugotavljanja vzrokov za občasne zaznave neprijetnega vonja pri občanih, ki živijo v neposredni bližini odlagališča in Centra za ravnanje z odpadki Mala Mežakla, občani pojav neprijetnih vonjav lahko sproti javijo na e-pošto ali preko telefona vodjema obeh obratov:

  • JEKO odlagališče: Sebastjan Klukovič: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., tel.: 041 587 282,

  • Ekogor CERO Mala Mežakla: Jaka Korošec: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., tel.. 031 644 849.

Prebrano 491 krat Nazadnje urejano na petek, 20 oktober 2023 11:08

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave