Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

jan  2024 29

Vabilo k vključitvi v mrežo organiziranega prostovoljstva v občini Jesenice

Vabilo k vključitvi v mrežo organiziranega prostovoljstva v občini Jesenice Foto: Alpe Adria Green

Nevladna okoljska organizacija Alpe Adria Green skupaj z Občino Jesenice, ki je podpornica projekta, vabita vse nevladne organizacije s sedežem na Jesenicah (društva, zasebne zavode in ustanove, ne glede na področje njihovega delovanja), prostovoljske organizacije, organizacije s prostovoljskim programom in druge zainteresirane organizacije, naklonjene prostovoljstvu, da postanejo del novo nastajajoče mreže na področju organiziranega prostovoljstva v občini Jesenice.

Predstavitev bo potekala 1. februarja 2024 ob 17:00 uri v Banketni dvorani Kolpern na Jesenicah, na katerem bodo predstavniki Alpe Adria Green pojasnili, kakšen koncept in vizijo vzpostavitve in krepitve organiziranega prostovoljstva v jeseniški občini so zasnovali.

Na dogodku bodo spregovorili o:

  • mreži organiziranega prostovoljstva v občini Jesenice,
  • vzpostavitvi prostovoljske pisarne na Jesenicah, kot točke 'vse na enem mestu',
  • morebitnih vprašanjih glede projekta.

Vključitev v prostovoljsko mrežo bo za vse udeležence brezplačna

Organizacije z vključitvijo v mrežo ne bodo izgubile svoje samostojnosti, ampak bodo obravnavane kot enakovredni partner. Prostovoljska pisarna bo zgolj orodje, prek katerega se bo spodbujalo, krepilo in koordiniralo organizirano prostovoljstvo v občini.

Vabljeni in zainteresirani potrdite svojo udeležbe na dogodku na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

Prebrano 458 krat Nazadnje urejano na torek, 30 januar 2024 15:15

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave