Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

jun  2024 12

Aktualna obvestila JEKO o oskrbi s pitno vodo

Aktualna obvestila komunalnega podjetja JEKO o oskrbi s pitno vodo.

Vir: www.jeko.si.


[12. 6. 2024] - Prekuhavanje vode v Planini pod Golico

Iz javnega komunalnega podjetja JEKO, d.o.o. obveščajo občane Jesenic, ki se oskrbujejo iz vodovodnega sistema Planina pod Golico, da je dne, 12. 6. 2024 zaradi obilnih padavin voda motna in jo je potrebno pred uporabo v prehranske namene preventivno prekuhavati na območju Planine pod Golico, Prihodov in Žerjavca.

Priporočajo, da voda vre vsaj 3 minute. Ukrep velja do preklica. Zaradi povišane motnosti se je dezinfekcija začasno ustavila. Zahvaljujejo se vam za razumevanje.


[12. 6. 2024] - Motena oz. prekinjena oskrba s pitno vodo na območju vodovodnega sistema Peričnik

S podjetja JEKO d.o.o. vas obveščajo o moteni, oziroma prekinjeni oskrbi s pitno vodo na območju vodovodnega sistema Peričnik (Hrušica, C.1. maja, C.C.Tavčarja, C.F.Prešerna, C.m.Tita, C.revolucije, Cesta na Golico, Fužinska, Čopova, Ilirska, Janševa, Kosova, Kurilniška, Ledarska,. Log I. Krivca, Medvedova, Mencingerjeva, Murova, Pod gozdom, Pod Mirco, Podkočna, Razgledna, Ukova, Skladiščna, Spodnji plavž, Ulica h. Verdnika, Ul. M. Roglja, Ul. S. Bokala, Zgornji plavž), zaradi del v sklopu projekta Peričnik (montaža regulacijskega ventila), katerih izvajalec je HIP PLUS d.o.o.

Oskrba bo motena jutri, 12. 6. 2024 od 9.00 ure do poznih popoldanskih ur.

Priporočajo, da pred ponovno uporabo spirate interno vodovodno napeljavo. Dodatne informacije so na voljo na spletni strani www.jeko.si. Zahvaljujejo se za razumevanje.

Prebrano 150 krat Nazadnje urejano na sreda, 12 junij 2024 09:13

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave