Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

apr  2014 30

Umrl je svetnik Zvone Nejc Jurkovič

Za posledicami bolezni je v 64. letu umrl Zvone Nejc Jurkovič, član občinskega sveta občine Jesenice in predsednik Statutarno-pravne komisije pri občinskem svetu občine Jesenice.

Zvone Nejc Jurkovič se je rodil leta 1950 v Radovljici, po poklicu je bil pravnik. Do svoje upokojitve leta 1999 je služboval na Ministrstvu za notranje zadeve v Upravi kriminalistične službe, nato pa se je leta 2002 pridružil stranki DeSUS in se pričel ukvarjati tudi s politiko. Od leta 2010 je bil svetnik občinskega sveta občine Jesenice in predsednik Statutarno-pravne komisije.

Na Občini Jesenice se ga bomo spominjali predvsem po njegovi mirni, vedno spoštljivi naravi in po preudarnih, premišljenih besedah. V spomin na pokojnika bo sklicana tudi žalna seja, katere datum bo določen v naslednjih dneh.

Pogreb pokojnika bo sicer v soboto, 3. maja, ob 14. uri na pokopališču v Radovljici. Žara bo v tamkajšnji mrliški vežici na dan pogreba od 9. ure dalje.

Njegovi družini in prijateljem izrekamo iskreno sožalje župan občine Jesenice Tomaž Tom Mencinger, člani občinskega sveta občine Jesenice in zaposleni v občinski upravi.

Prebrano 3731 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave