Skok na osrednjo vsebino

Župan občine Jesenice

Spoštovani občanke in občani občine Jesenice,

tokrat še zadnjič pišem Županov kotiček, v katerem sem v zadnjih štirih letih izpostavljal najpomembnejša razvojna vprašanja občine Jesenice.

Žal sem na županskih volitvah v nedeljo prejel premalo glasov podpore občanov, da bi lahko nadaljeval začeto delo na funkciji župana.

Priložnost pisanja zadnjega Županovega kotička bi rad izkoristil za zahvalo vsem volivkam in volivcem, ki so mi izkazali podporo in na volitvah glasovali zame, za Županovo listo kandidatov za občinski svet in vsebinski program, ki sem ga pripravil in predstavljal. Zahvaljujem se tudi sodelavkam in sodelavcem občinske uprave in vsem partnerjem Občine Jesenice, s katerimi sem kot župan dobro sodeloval.

Žal ne morem mimo za našo lokalno skupnost zelo pomembnega vprašanja. Volilna udeležba je bila v drugem krogu županskih volitev na Jesenicah zelo skromna – najslabša v Sloveniji in daleč od tega, kar sem si želel in za kar sem se trudil.

Ob koncu lahko le še čestitam zmagovalcu volitev in novemu Županu občine Jesenice Petru Bohincu. Njemu in novemu Občinskemu svetu želim uspešno delo, sam pa bom delo nadaljeval kot občinski svetnik izvoljen na Županovi listi za naše Jesenice. Po svojih močeh, z znanjem in dragocenimi izkušnjami, ki sem jih pridobil na županski funkciji, bom še naprej delal v dobro naše občine in vseh naših ljudi – za naše Jesenice.

Jesenice – srečno!

Prebrano 940 krat Nazadnje urejano na sobota, 10 december 2022 15:08

Arhiv župan Blaž Račič

Arhivski prispevki

Arhiv prispevkov ...