Javne objave

Jan  2018 22

Proste počitniške kapacitete Terme Čatež

1.    LETOVANJE V APARTMAJSKEM NASELJU IN KAMPU TERME ČATEŽ je organizirano brez obveznih terminov, vendar minimalno dve (2) nočitvi. V prijavnici izpolnite želeni datum in čas letovanja (od-do). Organizirano je bivanje v apartmajskem naselju in kampu preko celega leta. V okviru razpisa za zaposlene in upokojence Občine Jesenice, Kranjska Gora in Žirovnica, se prijave zbirajo za obdobje od 26. 4. do 30. 9. tekočega leta, po tem roku se prijave zbirajo glede na proste kapacitete.

Ceni za uporabo počitniške enote sta:

  • zaposleni in upokojenci Občine Jesenice, Kranjska Gora in Žirovnica 40,00 €/dan
  • zunanji uporabniki 45,00 €/dan.

V ceni je vključeno bivanje ter dnevno do 6 (šest) kopalnih kart, ki omogočajo 2 (dva) časovno neomejena vstopa v zimsko ali poletno Termalno riviero (odprta predvidoma od konca aprila do začetka oktobra). Objektu pripada toliko kopalnih kart dnevno, kolikor gostov prenočuje v objektu, vendar največ 6 (šest). Izdajanje kopalnih kart je pogojeno s prijavo bivanja/prenočevanja na recepciji Apartmajev in Kampa.

Dodatna ugodnost: Vsakemu gostu v času bivanja pripada 1x obisk Savna parka za 3 ure od ponedeljka-petka, razen v času novoletnih počitnic, zimskih počitnic, prvomajskih počitnic, krompirjevih počitnic.

Informacije o prostih kapacitetah na kontaktu.

Prebrano 18737 krat Zadnja sprememba Ponedeljek, 22. Januar 2018, 08:52