Skok na osrednjo vsebino

Novice

Mar 2023 16

Donacija lokalnim organizacijam ob prenovi trgovine SPAR na Jesenicah

Donacija lokalnim organizacijam ob prenovi trgovine SPAR na Jesenicah Foto: Spar Slovenija

Spar Slovenija je konec februarja na Jesenicah odprl prenovljeno trgovino in ob tej priložnosti podprl tri lokalne organizacije. Skupno donacijo v višini 3.000 evrov so po glasovanju kupcev razdelili med Prostovoljno gasilsko društvo Jesenice, Glasbeno šolo Jesenice ter Košarkarski klub Jesenice.

Sparovi kupci so ob otvoritvi prenovljenega hipermarketa Spar Jesenice največ glasov namenili Prostovoljnemu gasilskemu društvu Jesenice, ki bo donacijo v višini 1.500 € namenilo nakupu gasilske opreme. Drugi po številu glasov je bil Košarkarski klub Jesenice, ki bo prejetih 1.000 € namenil za nakup nove košarkarske opreme za otroke, Glasbeni šoli Jesenice pa je pripadla donacija v višini 500 € za nakup inštrumentov.

Za lepo gesto v obliki donacije za lokalne organizacije je bil hvaležen tudi župan mag. Peter Bohinec.

"Veseli me, da se je podjetje SPAR Slovenija odločilo za donacijo lokalnim organizacijam in na ta način podprlo okolje, v katerem je prisotno. Družbeno odgovornost podjetja močno podpiramo in si hkrati želimo, da bi bilo podjetje svetel zgled tudi za druga podjetja na Jesenicah"

, je povedal. 

Podjetju Spar Slovenija pa so glede obnove in donacije pojasnili, da si Spar Slovenija vselej prizadeva ostati odgovoren partner za družbo in okolje, v katerem deluje.

Read 784 times Last modified on Friday, 17 March 2023 10:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave