Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Oct 2015 30

Projekt ANIMA SANA: vabilo na novembrske brezplačne delavnice

V sklopu projekta ANIMA SANA na Zgornjem Gorenjskem še vedno delujejo 3 brezplačne psihoterapevtske svetovalnice (Kranjska Gora, Jesenice, Lesce), v mesecu novembru pa bomo nadaljevali z izvedbo brezplačnih programov/delavnic za širše ranljive ciljne skupine.


Ponovno vabimo k sodelovanju na drugem sklopu 7 brezplačnih delavnic na temo duševnega zdravja ter razvijanja kreativnega razmišljanja in inovativnosti. Delavnice so še posebej primerne za brezposelne in tiste, ki razmišljajo o spremembi poklicnih poti. Med drugim bomo spoznavali vlogo zdrave samopodobe, kako premagovati stres in izboljšati samozavest, kako stiska vpliva na naša življenja in kaj lahko v tem primeru storimo, kako razviti kreativno razmišljanje ter se posvetili reševanju težav v 5 korakih. Delavnice bodo potekale v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske med 13. 11. in 26. 11. 2015 (večinoma v dopoldanskem času).

V mesecu novembru bomo organizirali tudi brezplačno delavnico na temo obvladovanja stresa na delovnem mestu. Enodnevni dogodek bo potekal v sodelovanju z Inštitutom za produktivnost d.o.o. Udeleženci bodo deležni številnih nasvetov na temo prepoznavanja in obvladovanja stresa v službi, organizacije časa za večjo uspešnost pri delu, z manj stresa, poleg tega pa bodo posamezne tehnike sproščanja lahko preizkusili že v času delavnice. Delavnica bo potekala v torek, 24. 11. 2015, od 9.00 do 14.00 v konferenčni dvorani Kolpern na Jesenicah.

Zaradi omejenega števila mest so predhodne prijave na vse delavnice obvezne. Zbirali jih bomo preko elektronske pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in telefonske številke 04 581 34 17 (Urška Železnikar).


Vse aktivnosti v sklopu projekta ANIMA SANA so popolnoma brezplačne.
Projekt je financiran iz Programa Norveškega finančnega mehanizma 2009-2014, del sredstev pa zagotavljajo tudi Občine Bled, Bohinj, Gorje, Kranjska Gora, Jesenice, Radovljica in Žirovnica.
Nosilec projekta je Razvojna agencija Zgornje Gorenjske, kot projektni partnerji pa sodelujejo še društvo Pot svetlobe, Psihiatrična bolnišnica Begunje, Fakulteta za zdravstvo Jesenice in Skupnost centrov za socialno delo.

Več informacij o projektu ANIMA SANA lahko najdete na spletni strani projekta www.animasana.si oz. FB profilu Projekt ANIMA SANA.


Nihče ne prizna rad, da potrebuje pomoč, še težje se odloči, da jo dejansko poišče. Poskrbite za svoje duševno zdravje, naredite prvi korak pravočasno!


Urška Železnikar

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske

tel: 00386 (0)4 581 34 17

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read 1760 times Last modified on Friday, 30 October 2015 20:54

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave