Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Dec 2021 11

Zaradi gradnje plinovoda popolna zapora ceste R-2 na Koroški Beli

Od ponedeljka, 13. decembra, do četrtka, 16. decembra, bo zaradi gradnje plinovodnega omrežja zaprta državna cesta R-2 na območju Koroške Bele. Prekop državne ceste bo potekal približno 100 metrov pred bencinsko črpalko (iz smeri Jesenic), V tem času promet z Jesenic v smeri Žirovnice in obratno ne bo možen, obvoz za avtobusni promet bo potekal po občinski cesti na Koroški Beli z navezavo na državno cesto R-2, medtem ko je za osebna vozila in tovorni promet obvoz predviden po avtocesti.

Investitor projekta je podjetje Plinovodi d.o.o., dovoljenje za zaporo pa je izdala Direkcija RS za infrastrukturo.

Read 1340 times Last modified on Tuesday, 30 May 2023 12:45

2 comments

 • Comment Link Wednesday, 15 December 2021 14:13 posted by Občina Jesenice

  Spoštovani, v kolikor imate v mislih traso teleoperaterja T-2, pojasnjujemo, da kataster vodijo operaterji sami zase, zato Občina informacije o natančnosti le-tega nima. Investitor je podjetje Plinovodi d.o.o. in Občina Jesenice pri investiciji ne sodeluje (za potrebe investicije smo izdali le potrebni dovoljenji za zaporo občinskih cest), zato Občina nima vpogleda v projektno dokumentacijo niti v potek del glede na le-to. Predlagamo, da se z vprašanji glede trase kablov obrnete na investitorja oziroma na T-2. Lep pozdrav.

  Report
 • Comment Link Monday, 13 December 2021 16:25 posted by Slavka

  Pozdravljeni,
  že drugič v okviru te gradnje so presekali kabel T-2. Danes je trajalo popravilo le 5 ur, prvič pa smo bili odrezani kar 24 ur.
  Očitno kataster ni prav natančen ali pač?

  Report

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave