Skok na osrednjo vsebino

Javni razpisi

Jan 2020 17

Javni razpis za sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport za leto 2020

Nameni, za katerega se dodeljujejo sredstva

Sredstva so namenjena sofinanciranju dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe, namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport v letu 2020.

Izvajalci programa in pogoji, ki jih morajo izpolnjevati izvajalci - vlagatelji za kandidiranje na javnem razpisu

Na javni razpis za sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport za leto 2020, se lahko prijavijo le športna društva.

Oblika, rok in način oddaje prijav

Vloga mora biti izpolnjena na predpisanih razpisnih obrazcih in mora vsebovati vse obvezne priloge in podatke, določene v razpisni dokumentaciji.

Vlagatelji morajo prijave (vloge) poslati po pošti kot priporočeno pošiljko na naslov: Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, oz. jih lahko oddajo v sprejemni pisarni Občine Jesenice (pritličje) najkasneje do vključno srede, 5. 2. 2020. Prijava (vloga) mora biti oddana v zaprti ovojnici na kateri mora biti navedeno naslednje besedilo:
"Javni razpis za sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport za leto 2020  – sklic 410 – 3 / 2020- ne odpiraj!".
Na ovojnici mora biti naveden tudi vlagatelj, njegov naziv in naslov (sedež).

Za pravilno oddajo prijave je v pomoč priložena že izdelana naslovnica, ki jo vlagatelji lahko prilepite na kuverto za oddajo vloge na javni razpis. Šteje se, da je prijava (vloga) prispela pravočasno, če je bila zadnji dan roka za oddajo prijav oddana na pošti s priporočeno pošiljko ali oddana v sprejemni pisarni Občine Jesenice (pritličje) do 16:30 ure.

 

Več o razpisu in razpisni dokumentaciji, si preberite v priloženih dokumentih.

Additional Info

  • Veljavno od: 17. 1. 2020
  • Veljavno do: 5. 2. 2020
Read 1339 times Last modified on Wednesday, 20 January 2021 13:54

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave