Skok na osrednjo vsebino

Novice

sep  2015 14

Novice iz 6. seje Sveta KS Plavž

 

Svet Krajevne skupnost Plavž se je v preteklem tednu sestal na svoji redni 6. seji. Glavna točka obravnave je bila priprava predloga za Prometno študijo občine Jesenice, kjer so člani sveta najbolj izpostavili problematiko parkirnih prostorov, saj na področju Plavža primanjkuje čez 1400 parkirnih mest.

V nadaljevanju je svet obravnaval tudi poročilo komisije za ocvetličevanje in potrdil seznam 31 nagrajencev za najlepše urejene balkone.

Med pobudami izstopa pobuda krajanov za ureditev otroškega igrišča na Tavčarjevi cesti. Ob tem člani sveta ugotavljajo, da so ob velikem številu majhnih otrok na območju KS Plavž, otroška igrišča preskromno urejena.

Glede na anarhijo pri uporabi vrtičkov v občinski lasti je bila posredovala pobuda za enotno ureditev vrtičkov v občini. Člani sveta menijo, da bi se morala ta problematika enotno urejati za vso občino, in predlagajo, da se obravnava na Svetu za varstvo uporabnikov javnih dobrin občine Jesenice.

Izpostavljeno je bilo tudi vprašanja ureditve na območju Hotela Pošte, saj sosednji stanovalci ugotavljajo porast miši in podgan, prav tako je okolica hotela nevarna za mimoidoče.  

Prebrano 1647 krat Nazadnje urejano na sreda, 23 marec 2016 22:09

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave