Skok na osrednjo vsebino

Novice

jul  2023 05

Slavnostna podelitev maturitetnih spričeval Srednje šole Jesenice

Danes je v dvorani Kolpern potekala slavnostna podelitev maturitetnih spričeval in spričeval zaključnih izpitov dijakov Srednje šole Jesenice.

Dijake sta pozdravili mag. Vera Djurić Drozdek, direktorica občinske uprave Jesenice in Monika Lotrič, ravnateljica Srednje šole Jesenice. Dijaki so tudi letos zelo uspešno zaključili srednješolsko izobraževanje. Izjemen uspeh na poklicni maturi je doseglo pet dijakinj. Diamantni maturantki na predšolski vzgoji sta Katarina Brelih in Klara Bukovšek. Zlate maturantke so Martina Resman in Aleksandara Žerjav, smer predšolska vzgoja ter Katjuša Polajnar, smer zdravstvena nega.

Izjemen uspeh na zaključnem izpitu so dosegli Žan Žnidar na smeri mehatronik operater ter Luka Ivanov in Erik Pristov na smeri pomočnik v tehnoloških procesih.

V imenu župana Občine Jesenice, mag. Petra Bohinca, želimo vsem dijakom in dijakinjam, ki so se odločili za nadaljevanje izobraževanja veliko uspehov pri šolanju, tistim, ki pa se bodo zaposlili, pa želimo uspešno poklicno pot.

Prebrano 246 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave