Skok na osrednjo vsebino

Novice

sep  2023 19

Deveto leto zapored Športne igre zaposlenih organizirali na Jesenicah

V soboto, 16.9.2023 so v Športnem parku Podmežakla na Jesenicah potekale tradicionalne Športne igre zaposlenih. Ponudba različnih oblik aktivnega preživljanja prostega časa je na srečo vse večja, saj so na ta dan na Jesenicah potekali sočasno kar štirje dogodki.

Na igrah je sodelovalo 165 udeležencev, predstavnikov 13 delovnih organizacij, 4 krajevnih skupnosti in 1 društva  upokojencev  ter ene profesionalen športne  ekipe. Tekmovali so v tenisu, malem nogometu, košarki, streljanju z zračno puško, kegljanju in štrbunku (igra metanja, pri kateri se dve ekipi pomerita pri metanju majhnih vrečk koruze na ploščo za štrbunk, cilj je zadeti luknjo).

Iger se je udeležil tudi župan Občine Jesenice mag. Peter Bohinec, ki se je poizkusil v igri Štrbunk.

Tudi  9. športne  igre zaposlenih so s skupnimi močmi  organizirali  Športna zveza Jesenice – regijska  pisarna OKS –ZŠZ , Zavod  za  šport Jesenice in Občina Jesenice . Za izvedbo tekmovanj pa so poskrbeli Teniški klub Jesenice, Kegljaški klub Jesenice, Nogometni klub Lipce, Strelsko  društvo  Javornik – Koroška Bela in  prostovoljci  Športne zveze Jesenice.

Prebrano 577 krat Nazadnje urejano na torek, 19 september 2023 08:56

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave