Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

mar  2020 13

Obvestilo o začasnem zaprtju Tržnice Jesenice

Občane in občanke Jesenic ter druge obiskovalce Tržnice Jesenice obveščamo, da bo ta, glede na trenutne razmere v državi in večjo verjetnost okužbe s koronavirusom (COVID-19) in zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa (COVID-19) ta od 13. marca do 30. marca 2020 zaprta.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

 

Prebrano 1508 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 16 marec 2020 15:11

1 komentar

  • Komentiraj povezavo 1, 13.03.2020 23:01 od Frenk

    Zapirate najmanj sporen objekt na katerem se izvaja prodaja domače hrane v vaši občini!
    Prodajam na tržnici Jesenice že okoli 18 let in pridem od zelo daleč. Glede na to, da vsaj večina prodajalcev prodaja na odprtem delu tržnice in dejstvo je, da ja kupcev ob vsakem prodajalcu res malo število, bi se zamislil ob vašem ukrepu ali je res smiselen!!!
    Glede na to, da v vseh ostalih trgovskih centrih, ki v vašem mestu ostajajo odprti ter poslujejo normalno in so nabito polni ljudi pa še v zaprtem prostoru SE KORONAVIRUS PA NE PRENAŠA!!!! PROSIM ZRESNITE SE VSAJ MALO!!!
    Moja zelenjava bo propadla, ljudje bojo pa kupovali ITALIJANSKO zelenjavo v trgovskih centrih in potem se boste pa hvalili, kako je pa to dober UKREP PREPREČEVANJA ŠIRJENJA KORONAVIRUSA!!! Tudi mi kmetje pridelovalci živil znamo poskrbeti za varnost naših strank in nas samih tudi mi imamo družine in najmanj si želim, da se okužimo sploh pa, da koronavirus naprej širimo!
    Od vas upravljalcev tržnice, pa bi vsaj pričakoval, da namestite razkužila, počistite po ponočnih žurkah na tržnici v klubu ter očistite wc-je, ki so včasih v takšnem stanju, da je groza za pogledat velikokrat majka papirja! Edino kaj znate poslat položnico enkrat na mesec za tistih par kvadratov!
    Jaz bom vašo odločitev upošteval 3 sobote nas ne bo! Ostanite zdravi JESENIČANI in srečno!

    Prijavi

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave