Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

maj 2020 06

Ponovno možni obiski v Domu upokojencev dr. Franceta Bergelja

Iz Doma upokojencev dr. Franceta Bergelja Jesenice obveščajo, da so od jutri naprej obiski stanovalcev ponovno možni.

Ob tem pa je v skladu z navodili Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti potrebno upoštevati naslednje:

  1. Za dogovor o načrtovanem obisku najbližjega v domu se lahko obiskovalci obrnejo na socialno delavko na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonsko številko 040 887 137 (petek od 8. do 11. ure)
  2. Obiski bodo organizirani od ponedeljka do četrtka v naslednjih terminih: 9.30, 10.20, 11.10 in ob 13.30.
  3. Bližnjega v domu lahko obišče le ena oseba za 15 minut. O dnevu in uri obiska bodo iz doma obiskovalca predhodno obvestili.
  4. Ob obisku je potrebno počakati pred vhodom v dom. Osebje doma bo obiskovalca seznanilo z nadaljnjimi navodili, ki jih je dolžan spoštovati zaradi zagotavljanja preprečevanja širjenja okužbe (uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok, merjenje temperature, predpisana razdalja med osebami, izjava o tem, da je obiskovalec zdrav oziroma da v zadnjih 14 dneh ni imel stikov z osebo, ki bi imela znake okužbe).
  5. V domu prosijo, naj ob obisku svojcev obiskovalci ne prinašajo hrane, razen cigaret in kave. V kolikor se vseeno odločijo za prinos določene hrane, prosijo, da je hrana v plastični embalaži in da artikli niso pokvarljivi in lahko počakajo 72 ur na prevzem.

V Domu upokojencev dr. Franceta Bergelja Jesenice ob tem za vse obiskovalce dodajajo:

"Prizadevali si bomo, da bomo skupaj z vami in vašim odgovornim vedenjem prispevali k temu, da zmanjšamo možnost vnosa okužbe z virusom COVID-19 v dom in zato prosimo za vaše sodelovanje in strpnost."

Prebrano 1583 krat Nazadnje urejano na sreda, 22 december 2021 15:36

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave