Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

okt 2020 15

Začasna sprememba opravljanja uradnih zadev v občinski upravi ter MIR

Občina Jesenice javnost obvešča, da se od jutri, 16. oktobra 2020, z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa uradne ure občinske uprave Občine Jesenice, vključno s krajevnimi skupnostmi in TIC Jesenice, ter uradne ure Medobčinskega inšpektorata in redarstva občin Jesenice, Gorje, Kranjska Gora in Žirovnica (MIR Jesenice) do nadaljnjega izvajajo samo preko telefona oziroma elektronske pošte. Telefonske številke in drugi kontakti so dosegljivi na spletni strani občine Jesenice (povezava). Vstop v prostore Občine Jesenice, krajevnih skupnosti, MIR Jesenice in TIC Jesenice je do nadaljnjega možen le za zaposlene.

Fizični vpogled v osnutek proračuna občine Jesenice za leto 2021, ki je do 21. oktobra 2020 v javni razgrnitvi in je v fizični obliki občanom dosegljiv v avli Občine Jesenice in na sedežih krajevnih skupnosti, bo zainteresiranim občanom še vedno omogočen po njihovi predhodni najavi po telefonu ali elektronski pošti. Vljudno pa pozivamo, naj se, v kolikor je le mogoče, poslužujejo elektronske oblike dokumenta, ki je javno objavljen na spletni strani občine Jesenice (povezava).

Prav tako se začasno ukinjajo županovi osebni razgovori z občani, ki so potekali vsako sredo. Bo pa župan Blaž Račič za razgovore še vedno dosegljiv preko videokonference ali preko telefona. Da bodo pogovori potekali čim bolj konstruktivno in nemoteno, vse zainteresirane občanke in občane prosimo, da se za pogovor predhodno najavijo v tajništvu Kabineta župana, in sicer na telefonski številki (04) 586 92 31 oziroma preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V primeru videokonference morajo občani sporočiti tudi svoj elektronski naslov, preko katerega jim bo poslano povabilo na videokonferenco.

Prebrano 1149 krat Nazadnje urejano na četrtek, 15 oktober 2020 14:26

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave