Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

nov  2015 04

Novoletni sejem – povabilo k sodelovanju

ZAINTERESIRANIM RAZSTAVLJAVCEM
IN PRODAJALCEM SEJEMSKEGA PROGRAMA

Občina Jesenice v sodelovanju z Zavodom za šport Jesenice, TIC Jesenice in Društvom za razvoj turizma Jesenice organizira letošnje novoletne prireditve, ki bodo potekale v zadnjem koledarskem tednu letošnjega leta. V tem času bo organiziran tudi tridnevni novoletni sejem na Trgu Toneta Čufarja, ki bo potekalod ponedeljka, 28. 12., do srede, 30. 12. 2015, od 17.00 od 20.00 ure.

Poleg sejemske ponudbe bomo organizirali tudi zanimiv spremljajoči program in dogodke, med drugim načrtujemo pohod športnih društev z baklami, predstavitev jeseniških društev na stojnicah, prihod Dedka Mraza, otroški program s karaokami, itd., zato bo v času sejma na Trgu Toneta Čufarja vsekakor pestro.

V ta namen vas vabimo, da izkoristite priložnost, ki jo ponuja novoletni sejem, in se s svojim programom oziroma dejavnostjo predstavite. Ker želimo k sodelovanju pritegniti čim večje število ponudnikov s kvalitetno ponudbo (npr. izdelki domače in umetne obrti, izdelki za široko domačo porabo za dom in družino itd.), za vse ponudnike omogočamo brezplačno sodelovanje, v primeru, da ponudniki nimajo svoje stojnice, pa jo brezplačno zagotovimo organizatorji sejma.

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje, vas vljudno prosimo, da nam vašo zainteresiranost pri sodelovanju sporočite najkasneje do petka, 13. 11. 2015, na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma na telefonsko št. (04) 586 92 34, kamor se lahko obrnete tudi v primeru dodatnih vprašanj.

Miha Rebolj
Podžupan občine Jesenice

Prebrano 2577 krat Nazadnje urejano na četrtek, 05 november 2015 14:54

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave