Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

feb  2017 23

Javni poziv za evidentiranje kandidatov za predstavnika Občine Jesenice v Skupščino javnega komunalnega podjetja

Na podlagi 74. člena Poslovnika o delu Občinskega sveta občine Jesenice (Ur. list RS, št. 2/2016) Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja objavlja

JAVNI POZIV
za evidentiranje kandidatov za predstavnika Občine Jesenice v Skupščino javnega komunalnega podjetja JEKO-IN, d.o.o. Jesenice

 

Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja pri Občinskem svetu občine Jesenice poziva člane občinskega sveta, politične stranke in širšo zainteresirano javnost v občini Jesenice k podaji predlogov za imenovanje enega (1) predstavnika občine Jesenice v Skupščino javnega komunalnega podjetja JEKO-IN, d.o.o. Jesenice.

Na podlagi. 15. člena Odloka o ustanovitvi JEKO-IN, javnega komunalnega podjetja, d.o.o., Jesenice Skupščino sestavljata predstavnika občin Jesenice in Žirovnica.

Občinski svet občine Jesenice je na svoji 5. redni seji dne 26. 3. 2015 v Skupščino javnega komunalnega podjetja JEKO-IN, d.o.o., Jesenice imenoval predstavnico občine Jesenice. Ker je predstavnica občine Jesenice podala izjavo, da odstopa z mesta članice Skupščine javnega komunalnega podjetja, je potrebno izvesti postopek njene razrešitve in imenovati novega predstavnika občine Jesenice v Skupščino javnega komunalnega podjetja JEKO-IN, d.o.o., Jesenice.

Predlog kandidature mora biti sestavljen v pisni obliki (obrazec je priloga javnega poziva) in mora vsebovati:

  • navedbo predlagatelja kandidature in njegov podpis
  • navedbo funkcije oziroma organa, na katerega se nanaša predlog kandidature
  • osebne podatke predlaganega kandidata (ime in priimek, datum rojstva, kraj stalnega bivališča)
  • podatke o strokovni izobrazbi in zaposlitvi kandidata
  • podpisano soglasje predlaganega kandidata
  • izpolnjeno in podpisano izjavo o obdelavi osebnih podatkov.

Rok za oddajo predlogov je do vključno ponedeljka, 6. 3. 2017.

Predloge posredujte na naslov: Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja pri Občini Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, ali na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., s pripisom »Predlog za imenovanje predstavnika občine Jesenice v Skupščino javnega komunalnega podjetja JEKO-IN, d.o.o. Jesenice«.

Kontaktna oseba za javni poziv je Mojca Levstik, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., tel. št.: (04) 586 92 33.

Predsednik Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja
Boštjan Žigon, l.r.

Prebrano 1998 krat Nazadnje urejano na četrtek, 23 februar 2017 08:25

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave