Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Aug 2017 08

Prenovljen Javni razpis Stanovanjskega sklada RS za oddajo tržnih stanovanj v najem

Stanovanjski sklad Republike Slovenije, javni sklad obvešča vse lokalne skupnosti in javne nepremičninske sklade, na območju katerih oddaja stanovanja v tržni najem, ter vsa združenja lokalnih skupnosti, da je z dnem 4.8.2017 na svoji spletni strani objavil prenovljen Javni razpis za oddajo stanovanj v najem.

Prenovljen razpis Stanovanjskemu skladu Republike Slovenije, javnem skladu omogoča, da prosilcem v ugoden dolgoročni tržni najem poleg novejših stanovanj ponudi tudi starejša, a za bivanje primerna stanovanja, ki so bila doslej namenjena neprofitnemu najemu. Tako je z dnem objave razpisa v najem poleg stanovanj, ki jih je imel v ponudbi že prej, ponudil še starejša stanovanja na lokacijah v Ajdovščini, Mariboru, Sevnici, Šoštanju in Tržiču.

Sklad bo svojo ponudbo sproti ažuriral glede na razpoložljiva stanovanja in povpraševanje prosilcev.

Vse informacije v zvezi z razpisom lahko prosilci dobijo na posebni spletni strani razpisa http://www.najem.stanovanjskisklad-rs.si, na telefonski številki (01) 47 10 500 ali po elektronski pošti na naslovu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Read 3996 times Last modified on Wednesday, 16 August 2017 17:10

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave