Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Aug 2023 02

Javno povabilo za izvajanje aktivnosti energetskega svetovanja v mreži ENSVET

Eko sklad je objavil javno povabilo, namenjeno kandidatom, ki se zanimajo za izvajanje aktivnosti energetskega svetovanja neposredno občanom, pravnim osebam in javnemu sektorju v mreži ENSVET.

Eko sklad je objavil javno povabilo, namenjeno kandidatom, ki se zanimajo za izvajanje aktivnosti energetskega svetovanja neposredno občanom, pravnim osebam in javnemu sektorju v mreži ENSVET, ki jo vodi in organizira Eko sklad, j.s.. Izbrani kandidati za energetske svetovalce v mreži ENSVET se bodo udeležili usposabljanja ter pridobili naziv svetovalec »pripravnik«.

Javno povabilo najdete TUKAJ.

Rok za oddajo prijav je do vključno 1. 9. 2023. Kot pravočasno prispele prijave bodo štele vse prijave, ki bodo do tega datuma v elektronski obliki prispele na e-naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Za vse dodatne informacije o javnem povabilu se lahko obrnete na Tjašo Bandelj, e-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Read 219 times Last modified on Wednesday, 02 August 2023 16:28

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave