Skok na osrednjo vsebino

Javni razpisi

Jan 2019 21

Javni razpis za sofinanciranje projektnega učenja za mlajše odrasle za leto 2019

Na podlagi 8. člena Odloka o dodeljevanju sredstev za otroške in mladinske projekte v občini Jesenice ter za projekte, ki so namenjeni mlajšim odraslim (Ur. list RS, št. 51 / 2014 in sprem.), Občina Jesenice objavlja

 

JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE PROJEKTNEGA UČENJA ZA MLAJŠE ODRASLE ZA LETO 2019

Naročnik javnega razpisa:

Naročnik javnega razpisa je Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice.

Nameni, za katere se dodeljujejo sredstva:

Sredstva so namenjena za izvedbo projektnega učenja mladih, starih do 25 let, ki so izpadli iz rednega šolskega sistema, kar pomeni, da imajo nedokončano osnovno, poklicno ali srednjo šolo. Temeljni cilj projektnega učenja mladih je pomagati mladim pri pridobivanju izkušenj in znanja, ki bi jim omogočili uspešnost pri nadaljevanju izobraževanja ali v izbrani poklicni karieri.

Vlagatelji morajo prijave (vloge) poslati po pošti kot priporočeno pošiljko na naslov: Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, oz. jih lahko oddajo v sprejemni pisarni Občine Jesenice (pritličje) najkasneje do srede, 6. 2. 2019. Prijava (vloga) mora biti oddana v zaprti ovojnici na kateri mora biti navedeno naslednje besedilo: " Javni razpis za sofinanciranje projektnega učenja za mlajše odrasle za leto 2019 - ne odpiraj – sklic 410 – 4 / 2019!". Na ovojnici mora biti naveden tudi vlagatelj, njegov naziv in naslov (sedež).

Za pravilno oddajo prijave je v pomoč vlagateljem priložena že izdelana naslovnica, ki jo lahko vlagatelji prilepite na kuverto za oddajo vloge na javni razpis.

Šteje se, da je prijava (vloga) prispela pravočasno, če je bila zadnji dan roka za oddajo prijav oddana na pošti s priporočeno pošiljko ali oddana v sprejemni pisarni Občine Jesenice (pritličje) do 16:30 ure.

 

Več o razpisu in razpisni dokumentaciji, si preberite v spodaj priloženih dokumentih.

Additional Info

  • Veljavno od: 21.1.2019
  • Veljavno do: 6.2.2019
Read 1654 times Last modified on Monday, 17 February 2020 13:36

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave