Obvestila za javnost

maj 2020 05

Županove srede ponovno rezervirane za razgovore z občani

Ena od osnov županskega dela je ohranjanje stika z občani, pomembno je namreč, da župan prisluhne njihovim težavam, kritikam ali pohvalam.

V Kabinetu župana Občine Jesenice Blaža Račiča so bili do začetka epidemije koronavirusa sredini popoldnevi rezervirani prav za to - razgovore z občani. Na Občini Jesenice verjamemo, da se je v zadnjih dveh mesecih, kar trajajo izredne razmere in razgovorov ni bilo možno organizirati, nabralo veliko tem, o katerih bi se občani želeli pogovoriti z županom Blažem Račičem. Zato z mesecem majem ponovno začenjamo s sredinimi razgovori z županom, ki so bili do sedaj zelo dobro sprejeti in obiskani. Razgovori pa zaradi še vedno trajajoče epidemije zaenkrat še ne bodo potekali osebno, temveč s pomočjo tehnologije - preko videokonferenc, v kolikor je občanom lažje, pa tudi prek telefona. Razgovori bodo potekali vsako sredo, od 15. do 16. ure, v tej uri pa bo župan Blaž Račič na voljo vsem, ki se bodo želeli pogovoriti z njim o določeni temi.

»Kljub koronavirusu se življenje ni popolnoma ustavilo in pomembno je, da še naprej ostanemo kar se da dosegljivi za občane ter njihova vprašanja, mnenja, težave, tudi kritike. Teme dosedanjih razgovorov so bile različne, med njimi lahko kot najbolj pogosti izpostavimo stanovanjsko problematiko ter problematiko parkiranja, in verjamem, da smo lahko na ta način razrešili marsikatero težavo ali pa občane usmerili v pravo smer iskanja rešitve. Kljub korona razmeram smo občanom še vedno na voljo, čeprav na prilagojen način«,

je povedal župan Račič.

Da bodo pogovori potekali čim bolj konstruktivno in nemoteno, vse zainteresirane občanke in občane prosimo, da se za pogovor predhodno najavijo v tajništvu Kabineta župana, in sicer na telefonski številki (04) 586 92 31 oziroma preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V primeru videokonference morajo občani sporočiti tudi svoj elektronski naslov, preko katerega jim bo poslano povabilo na videokonferenco. 

Prebrano 719 krat Nazadnje urejano na sreda, 06 maj 2020 17:20

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave