Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

dec  2017 11

Povabilo k sodelovanju na NOVOLETNI SEJEM 2017

NOVOLETNE PRIREDITVE - NOVOLETNI SEJEM
Jesenice, od petka, 29. decembra 2017 do nedelje 31. decembra 2017

 

Spoštovani

Novoletne prireditve v Občini Jesenice bodo potekale od petka, 29. decembra 2017 do nedelje 31. decembra 2017 s celotnim kulturno zabavnim programom na Trgu Toneta Čufarja. V času novoletnih praznovanj bomo organizirali tudi Novoletni sejem 2017, ki bo potekel vsak dan med 16:00 in 20:00.

Dovolite, da vas povabimo k sodelovanju na NOVOLETNI SEJEM 2017.

Sejemska dejavnost ima na Jesenicah bogato tradicijo. Tako, kot Jožefov sejem v mesecu marcu, je pomemben tudi Novoletni sejem. V zadnjih dnevih starega leta bedo lahko obrtniki in ostali razstavljalo predstavili svojo novoletno ponudbo na stojnicah.

Vabimo vas, da izkoristite priložnost, ki jo ponuja novoletni sejem 2017 in se s svojim programom oz. dejavnostjo predstavite na odprtih stojnicah. Stojnice bodo postavljene na prireditvenem prostoru na Trgu Toneta Čufarja Jesenice okoli prireditvenega odra, kjer bo vsak dan potekal kulturno zabavni program. Stojnice bodo enotno okrašene z lučkami, razstavljala pa bodo imeli možnost dodatne lastne okrasitve stojnice. Na prireditvenem prostoru bo za uporabnike stojnic na voljo elektrika, vendar si morajo razstavljala sami od električne omarice dalje zagotoviti električni podaljšek za svoje potrebe. Razstavljalci bodo imeli tudi možnost najema razstavnega prostora z lastno stojnico po enotni ceni.

Od razstavljalcev se zahteva, da je ponudba na stojnicah primerna novoletnemu času. Pri izbiri razstavljavcev in prodajalcev bomo sledili kriterijem izvirnosti, zdravstveno neoporečni in kvalitetni ponudbi.

Prostor na petih stojnicah bomo brezplačno namenili tudi neprofitnim organizacijam in zavodom s sedežem v Občini Jesenice.

Najem stojnice oziroma razstavnega prostora z lastno stojnico (2m x 1m) znaša 60 € za 3 dni.

Prodajalci in razstavljalci na stojnicah so dolžni sami zagotoviti poslovanje v skladu z veljavno zakonodajo in dosledno upoštevati navodila organizatorja.

Prijave v pisni obliki s predstavitvijo vsebine aktivnosti na stojnici sprejemamo do srede, 20.12.2017 do 12:00.

Več o tem v priponki.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo:
Telefon:    04 588 46 62
gsm:    040 666 933
Elektronska pošta:    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Prebrano 2275 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 11 december 2017 13:53

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave